Datamentor Hungary Kft.

Hálózat üzemeltetés

A hálózat minden informatikai rendszer alapja. Ahogy egy ház is az alapozásszilárdságától függ, úgy az informatikai rendszerek megbízható működésénekalapja is a biztonságosan és üzembiztosan működő hálózat. Számoskellemetlenséget és adatbiztonsági incidenst elkerülhetünk, ha hálózat üzemeltetést végzünk, aktív elemeit folyamatosan menedzseljük, és figyeljük. A Datamentor Hungary Kft a hálózatüzemeltetés során biztosíthatja a hálózat biztonságos, stabil, és gyors működését, hogy Ön biztonságban tudhatja adatait!

Cégünk szakértői átvizsgálják a meglévő informatikai hálózatot, azok elemeit, és összevetik a megrendelő működési sajátosságaival. Ennek segítségével megtalálják az optimális hálózati struktúrát megrendelőnk számára. A hálózatüzemeltetés szolgáltatás része a jelenlegi struktúra, aktív eszközök, tűzfalak állapotának felmérése, a jelenlegi és jövőbeli igények alapján a hálózat átszervezése, megújítása, majd folyamatos frissítése, monitorozása, valamint szükséges, vagy váratlan helyzetek esetén a beavatkozás.

A hálózatüzemeltetési szolgáltatás tartalmazza

Mondja el mi akadályozza
üzletmenetét!
Segítünk!

Referencia történet

Ügyfelünk egy online tevékenységet végző cég. Jelen esetben a hálózat létrehozása is a mi feladatunk volt, mely során egyeztetve a várható jövőbeli igényekről, kialakítottuk egy gyors és megbízható hálózatot. A hálózat minden aktív eszközét felügyelet alá helyeztük. Kialakítottuk a megfelelő biztonsági szintű távoli bejelentkezési lehetőségeket az otthoni munkavégzés érdekében. Létrehoztuk a szükséges tűzfal szabályokat.

A megbízónk, már a hálózatüzemeltetés kezdeti napjaiban előnyét látta szolgáltatásunknak, mivel az internetszolgáltatójuk által biztosított eszköz nem volt megfelelően konfigurálva egy ilyen létszámú felhasználáshoz. Rendszeresen éri hálózatukat behatolási kísérleteket, melyet kimutathatóan sikertelenek. Ügyfelünk bármilyen hálózattal kapcsolatos igényét, bejelentését gyorsan kivizsgáljuk és megoldjuk, mivel minden információ rendelkezésre áll a folyamatos felügyelet és naplózások segítségével.

Megbízónk az üzemeltetési szolgáltatásunkkal nyert, egy gyors, rugalmas és biztonságos hálózatot, ahol kényelmesen lehet távolról is dolgozni. Szolgáltatásunk a
munkavállalók számára is kényelmes informatikai munkavégző környezetet biztosít, így növelve hatékonyságukat, és ügyfeleik elégedettségét. A GDPR szabályoknak is
megfelelő naplózással bármilyen adatbiztonsági incidens visszafejthető és megtehető a szükséges lépés ezen kockázatok további csökkentésére.